Ook in 2024: online toolboxen en Bewust Veilig-webshop

Weet jij al hoe jouw organisatie de Bewust Veilig-dag 2024 invult? Ieder bedrijf bepaalt dit helemaal zelf, maar zoals altijd stellen wij diverse hulpmiddelen en activiteiten beschikbaar. Dit jaar keren de online toolboxen en webshop terug. Daar vertellen we je graag meer over.

Toolboxen

Op de toolboxen van vorig jaar – die je nog altijd kunt terugkijken – hebben we veel positieve reacties gehad. De drie presentaties werd elk live gevolgd door een paar honderd mensen. Dit jaar staan er liefst zes toolboxen op het programma, waarin experts handige tips en handvatten meegeven over de volgende veiligheids- en gezondheidsonderwerpen:

  • Werken langs de weg
  • Veilige inzet van e-materieel
  • Werken op hoogte
  • Gevaarlijke stoffen die vrijkomen bij bewerking
  • Veiligheidsgedrag: risico’s herkennen en bespreekbaar maken
  • Fysieke belasting op bouwplaats en kantoor

De toolboxen duren ieder 30 minuten, met uitzondering van de toolbox ‘Werken op hoogte’, die 40 minuten duurt. Is het voor jouw organisatie niet mogelijk om de presentaties live te volgen? Dan kun je deze ook achteraf nog terugkijken op onze website. Meer informatie, inclusief de start- en eindtijden van de toolboxen, lees je hier.

Webshop

Op zoek naar manieren om jouw personeel en relaties te laten zien dat jouw organisatie bewust veilig is? Dan kun je ook dit jaar weer terecht in onze webshop! Opnieuw hebben we hier een mooi assortiment samengesteld om de Bewust Veilig-dag te promoten. Van posters en bouwhekdoeken om jullie deelname onder de aandacht te brengen, tot bidons, geurkaarten voor in bedrijfsauto’s, maar ook pennen en stressballen om uit te delen aan personeel en relaties. Neem snel een kijkje in de webshop voor het volledige assortiment!

Let op: Voor sommige producten gelden lange levertijden. Plaats jouw bestelling daarom op tijd, zodat je zeker weet dat alles op tijd binnen is voor de Bewust Veilig-dag op 27 maart 2024.

Jouw Bewust Veilig-dag

Organiseert jouw bedrijf zelf een leuke activiteit? Dan schenken we hier graag aandacht aan op onze inspiratiepagina! Laat ons weten hoe jullie Bewust Veilig-dag eruit ziet via het contactformulier of info@bewustveilig.com. Is jouw bedrijf nog niet aangemeld? Doe dit dan snel via www.bewustveilig.com/aanmelden/!