Promoot de Bewust Veilig-dag; bestel deze producten!

Doet jouw bedrijf mee aan de Bewust Veilig-dag op 29 maart 2023? Wij helpen je graag om hier meer bekendheid aan te geven richting medewerkers, relaties en opdrachtgevers. Maar hoe? We kiezen er dit jaar voor om jou met een webshop te faciliteren waar je verschillende producten kunt bestellen die een bijdrage leveren aan deze promotie. Wij zijn namelijk trots om jouw bedrijf als deelnemer te hebben, en jij kunt trots zijn dat je bedrijf aanhaakt bij deze dag. Dat stimuleren wij graag. Want Bewust Bezig = Bewust Veilig.  Kijk welke producten je interessant vindt!

LET OP: Bestelling die nu worden geplaatst zijn niet op tijd leverbaar voor de Bewust Veilig-dag 2023!

Producten ook met jouw bedrijfsnaam

Sommige van deze producten kun je ook ‘personaliseren’. Zo is er op het spandoek ruimte voor jullie eigen logo, en op de posters, het spel kaarten of het veiligheidsvest kan jullie bedrijfsnaam.

Bestellen

Het bestelproces spreekt voor zich als je alle stappen goed doorloopt. Let op: Voor elk product moet je een apart formulier invullen; zo zorgen we dat het bestelproces foutloos verloopt. Je ontvangt wel één factuur en de spullen worden – als je ze tegelijk bestelt – zo veel mogelijk op één moment uitgeleverd.
Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@bewustveilig.com.

Alle genoemde prijzen in deze webshop zijn exclusief BTW.