Aantal deelnemers Bewust Veilig-dag 2023 loopt snel op

Op woensdag 29 maart 2023 staat de Bewust Veilig-dag weer op het programma. Tijdens de laatste editie van dit jaarlijkse initiatief deden circa 400 bedrijven mee om het belang van veilig en gezond werken in de bouw- en installatiesector te benadrukken. Kunnen we dat aantal dit jaar overtreffen?

Al 60 deelnemers

Het duurt nog een paar maanden voor de Bewust Veilig-dag 2023 op het programma staat, maar het is nu al mogelijk om jouw bedrijf aan te melden. Al zo’n 60 bedrijven meldden zich aan om op 29 maart 2023 op hun eigen manier aandacht te besteden aan veiligheid op de werkplaats. Maar natuurlijk hopen we dat de teller nóg veel verder op zal lopen!

Iedereen is welkom

Of je nu een groot of klein bedrijf hebt en of je werkzaam bent in de bouw, techniek, onderhoud, grond- weg- en waterbouw-sector: iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Aanmelden

Wil jij ook je steentje bijdragen aan het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving? Meld je dan nu aan voor de Bewust Veilig-dag 2023! Deelnemen is gratis en vrijblijvend. Als je nu onze sociale media-kanalen volgt, ben je straks op de hoogte van de ondersteunende middelen en inspiratie die de initiatiefnemers aanbieden. Uiteindelijk bepaalt elk bedrijf zelf hoe zij de dag invulling geven. Aanmelden kan via www.bewustveilig.com/aanmelden/.