Nog maar 6 weken te gaan!

Met nog maar 42 dagen te gaan voor de Bewust Veilig-dag, zijn de voorbereidingen in volle gang. Wij werken achter de schermen hard aan een informatieve Bewust Veilig-krant om als PDF te delen of uit te printen voor in de keet, kantine of projectlocatie. Met deze keer aandacht voor onder andere rolsteigers, brand- en explosiegevaar en slimme gadgets voor veiliger werken. Binnenkort te downloaden op deze website.

Filmpje

Ook komen er nog wat promotiemiddelen aan, waaronder een video waarin de voorzitters van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra op een wel heel bijzondere manier hameren op gezond en veilig werken.

Games

Ook zijn er maar liefst vier online games in voorbereiding, die iedereen straks kan spelen op de computer, telefoon of tablet. Leuke spellen, waar je ook nog eens wat van opsteekt. De persoonlijkheidstest geeft bijvoorbeeld inzicht in het effect van je karakter op veiligheid. En bij het spel hameren leer je spelenderwijs de waarschuwings- en gebodsborden kennen. Binnenkort hebben we een sneak preview.

Tip: de games Veilig of niet en de Videoquiz zijn ook met een groep te spelen, als je ze op een groot scherm of laptop toont. 

Meer dan 125 deelnemers

Steeds meer bedrijven melden zich aan als deelnemer aan de Bewust Veilig-dag. We waren dan ook al snel door de Early Bird pakketten heen. De gelukkigen hebben bericht ontvangen en kunnen het pakket eind februari verwachten. Hun logo’s staan op de homepage. Alle andere deelnemers krijgen natuurlijk wel een logovermelding op de pagina Deelnemers. En als je #bewustveilig2022 gebruikt op Twitter, dan verschijnen je berichten op de homepage van deze website. Probeer het gerust eens uit! Want op veilig en gezond werken kun je niet genoeg hameren.

Nog niet aangemeld? Doe het nu!