Meer deelnemers Bewust Veilig-dag

Ook Wits Vastgoedonderhoud Nederland, Heijmans, BAM Infra NL, Roza Groep BV, Rutges Vernieuwt, Geonius, Doornhein Installatie techniek, Schults Nederland, HSB Bouw BV, Harryvan Interieurbouw en Van den Pol Elektrotechniek doen mee aan de Bewust Veilig-dag op 30 maart 2022. Bedrijven in de bouw, techniek en onderhoud besteden die dag op hun eigen manier aandacht aan veilig en gezond werken.

Collin Hamming van Harryvan: “Wat we precies gaan doen, weten we nog niet. Maar we gaan zeker de posters ophangen, er aandacht aan besteden in onze digitale medewerkersnieuwsbrief én een ludieke actie voor onze medewerkers optuigen.”

Vanuit de Bewust Veilig-dag organisatie worden voor deze editie diverse materialen ter beschikking gesteld die bedrijven kunnen gebruiken om te laten weten dat ze aandacht besteden aan bewust veilig en gezond werken. Ook komen er een aantal online games. ‘Serious games’, waaronder een persoonlijkheidstest waarmee duidelijk wordt wat voor kansen en risico’s je karakter oplevert voor je eigen veiligheid en die van je collega’s. Houd deze site in de gaten voor meer informatie.