Materialen acties Bewust Veilig-dag

Doe mee!

Gratis Early Bird promotiekit en logovermelding op de site voor de eerste 50 bedrijven die zich aanmelden. 

Zo hamer jij op veilig werken

Honderden bedrijven staan op de Bewust Veilig-dag op hun eigen manier stil bij bewust veilig en gezond werken. Wij dragen daar graag aan bij met deze middelen:

Digitaal promopakket “Wij blijven erop hameren”

Maak gebruik van het digitale promopakket en laat zien dat je als bedrijf ook deelneemt aan Bewust Veilig-dag 2022. 

Advertenties vanuit deelnemers

Laat zien dat je meedoet, plaats deze advertentie met je eigen logo.

Bewust Veilig-games

De Bewust Veilig-games zijn een toolbox en vermaak in één. Speciaal voor Bewust Veilig-dag zijn vier Bewust Veilig-spellen gemaakt voor op de computer of telefoon. Laagdrempelig, leuk én met inhoud. Zo is er een uitgebreide persoonlijkheidstest, waarin spelers hun belangrijkste karaktertrekken ontdekken en de invloed die dat heeft op veiligheid. Voor elke persoonlijkheid worden specifieke risico’s en hulpmiddelen voor veilig en gezond werken benoemd. De spellen zijn binnenkort te vinden op deze website, maar ook toegankelijk via een QR-code in de Bewust Veilig-krant.

Bewust Veilig-krant

Op zoek naar iets voor in de kantine of in de keet? Ook in 2022 komt er weer een Bewust Veilig-krant met informatie, weetjes en strips rondom bewust veilig werken. Binnenkort hier beschikbaar als PDF om zelf te printen. Uiteraard in meerdere talen, zoals Nederlands, Engels en Pools.

Bekijk hier de vorige editie. Via verschillende media melden we wanneer de nieuwe versie beschikbaar is. 

Nederlands

Duits

Engels

Pools

Turks

Roemeens