Bewust Veilig-dag 30 maart 2022

tot Bewust Veilig-dag 2022

#BewustVeilig

Bewust Veilig - online escape room

Ieder jaar besteden we tijdens de Bewust Veilig-dag extra aandacht aan veilig werken. Omdat we dit jaar fysiek niet bij elkaar kunnen komen, is er een interactieve online escape room voor alle bedrijven en hun medewerkers in bouw, techniek, vastgoedonderhoud en infra.

Red Nederland met jouw kennis over veilig werken
Het spel speelt zich af in het Nederland van de nabije toekomst. Vanwege het gevaar van de zoveelste mutatie van een virus is jouw stad gebouwd onder een enorme glazen koepel. En daar dreigt iets helemaal mis te gaan… Tenzij werknemers uit een cruciale beroepsgroep met al hun kennis over veilig werken Nederland weten te redden.

Speel samen met collega’s (of alleen)
Houd rekening met een uur speeltijd die op drie verschillende tijdstippen mogelijk is. Spelers spelen de game alleen op hun smartphone, maar je kan het goed met elkaar in 1 ruimte spelen. Zorg dan wel dat er altijd 1,5m ruimte tussen collega’s is.

Tijden
De escape room kan gespeeld worden op 3 verschillende tijdstippen
09.00 uur – 12.00 uur – 15.00 uur

Duur
Ga op de afgesproken tijd met al je collega’s naar bewustveilig.com/escaperoom. Daar krijg je via een livestream in 10 minuten uitleg over hoe je het spel speelt. Ook kan je middels een QR-code de game downloaden. De game duurt ongeveer 35 minuten. Daarna keren we terug naar de livestream en maken we de highscores bekend. In totaal duurt de ervaring ongeveer 50 minuten.

Wat heb je nodig om te kunnen spelen?
Je speelt Bewust Veilig: online escape room op je mobiele telefoon. Het is dus niet mogelijk om de game te spelen op een computer, laptop of tablet.

Je smartphone moet goed opgeladen zijn. We raden aan om minimaal 75% batterijduur te hebben voordat het spel begint. Je speelt het spel online, dus een goede wifi-verbinding of 4G-databundel is wel nodig.

Een tweede scherm is heel handig. Denk bijvoorbeeld aan een laptop, computer, smart tv, tablet of tweede smartphone waar bewustveilig.com/escaperoom openstaat. Dan kan je altijd de livestream aanhouden, waar ook ruimte is om vragen te stellen voor als je ergens niet uitkomt.

Download de game vooraf
Je kan de app vanaf nu downloaden. Zit je nu op een smartphone, klik dan op deze link en dan ga je automatisch naar de App Store (iPhone) of Play Store (Android). Zit je nu achter een computer en wil je toch de app op je telefoon krijgen? Scan dan onderstaande QR-code:

De game kan op vrijwel elke smartphone die niet ouder is dan 5 jaar gespeeld worden. Het kan zijn dat de game niet volledig functioneert bij iOS 8 of lager en Android 7 of lager. Lukt het niet om de app te downloaden? Bekijk dan dit instructiefilmpje.

Hoe meld je je als bedrijf aan voor de online escape room?
Je kan je vandaag nog aanmelden tot en met 14.30 uur. Meld je aan via onderstaand formulier en laat weten met hoeveel medewerkers jouw bedrijf meespeelt.

Daag andere bedrijven uit
Laat ook collega-bedrijven weten dat jij meedoet aan Bewust Veilig: online escape room. Gebruik daarvoor #bewustveilig2021 in je berichten op social media.

Aanmelden

    We hebben de online escape room op 24 maart gespeeld. Daarvoor kan je je niet meer aanmelden. Wil je toch de escape room kunnen spelen of ben je op zoek naar meer info? Laat hier je gegevens achter.