Nieuwsgierig naar de games?

Sneak preview van de online games

Dit jaar zijn er maar liefst vier online games rondom veilig en gezond werken in de bouw en infra, het onderhoud en de techniek. Ze starten officieel op 30 maart en zijn te vinden op bewustveilig.com/games. De games zijn te spelen op computer, tablet of telefoon. Maak er bijvoorbeeld een bedrijfskampioenschap van en/of combineer ze met een toolbox of groepsgesprek.

Bekijk de exclusieve sneak preview van de games

 

Game 1. Video quiz

In deze quiz wordt via video’s en vragen informatie gegeven over de ‘onzichtbare gevaren’ asbest, kwartsstof en stress. Het spel duurt circa 10 minuten.

 

Game 2. Veilig of niet

Is een situatie veilig of niet? Kijk goed en sleep de foto naar de juiste categorie. Deze quiz heeft 22 vragen met toelichting bij het antwoord. Speeltijd: 5 – 10 minuten.

 

Game 3. Persoonlijkheidstest

Ontdek wat voor type je bent en wat dat betekent voor de manier waarop je met veiligheid omgaat. Deze test heeft 18 vragen en een uitgebreide beschrijving van de 6 persoonlijkheden. Speeltijd: 10 minuten.

 

Game 4. Hameren

We blijven erop hameren, en je medewerkers ook in dit snelle spel. Tik op de juiste borden en scoor zoveel mogelijk punten. Met overzicht van de soorten borden en hun betekenis. Speeltijd: 1,5 minuut.